3x3 InterEscolar

3×3 INTER-ESCOLAR

projecte 3x3 interescolarEl Club Bàsquet Torelló conjuntamet amb els professors d’educació física de les Escoles de primària de Torelló veuen la monotonia de l’esport del futbol a la hora del pati. D’aquí neix la idea de crear alguna cosa diferent i que tothom hi pigui participar. És quan apareix la idea de organitzar un 3×3 Inter-Escolar.

El Club Bàsquet Torelló rep el suport de la Federació Catalana de Bàsquet i el de la Regidoria d’Educació de Torelló, i com no, el suport de les 5 escoles: Fortià Solà, Vall del Ges, Marta Mata, Sagrats Cors, Rocaprevera.

El 3×3 Inter-Escolar és organitzar un sistema de lliga interna a cada escola amb els seus equips. Aquest esquips jugaran a l’hora del pati a la seva escola. Amb això s’aconssegueix, que hi hagi varietat esportiva a l’escola. 1 dia per setmana cada escola tindrà la seva competició interna.

Hi haurà 2 categories: Pre-Mini (3er i 4rt)  i Mini (5è i 6è).

Les inscripcions són el mes de febrer i la competició començarà al març. Al final de la competició, TOTS els equips participants faran un 3×3 al mes de juny on jugaran totes les escoles barrejades.

A3 cartell 3x3 escolarA5 Pels alumnes

 

Febrer - Juny

Document: 3x3 Inter-Escolar (416.92 kb)