17 juliol 2020

IMPORTANT: Mascareta CB Torelló + Visca – Retorn diners calçotada i entrades Barça – Inici entrenaments 20/21

Benvolgudes famílies

 

Esperem i desitgem que estigueu bé.
Estan sent un moments molt complexes per tots i segur que ens en sortirem!!!
Sou mots de vosaltres que ens pregunteu i demaneu informació general.
El passat dijous dia 9 de juliol la junta directiva es va reunir per prendre les millors decisions possibles:

 

1- Els diners de les entrades del Barça-Madrid d’Eurolliga es retornaran al pavelló el proper dijous dia 30 i divendres dia 31 de juliol de les 18:30 a les 20:30h. Caldrà portar la mascareta i respectar les mesures de seguretat.

 

2- Els diners de les entrades de la calçotada VISCA es retornaran al pavelló el proper dijous dia 30 i divendres dia 31 de juliol de les 18:30 a les 20:30h. Caldrà portar la mascareta i respectar les mesures de seguretat.

 

3- Ja podeu fer la comanda de mascaretes del Club Bàsquet Torelló + Visca. Hi ha mides per nens/es (5 a 9 anys), mitjanes i grans. DATA LÍMIT PER COMANDA DILLUNS DIA 20 de JULIOL. Us passem l’enllaç per fer la comanda https://bit.ly/MascaretaCBTorelloVisca
Es podran recollir al pavelló el proper dijous dia 30 i divendres dia 31 de juliol de les 18:30 a les 20:30h.

DISSENYS WEB MASCARETA CB TORELLÓ 3-01.jpgDISSENYS WEB MASCARETA CB TORELLÓ 2-01.jpg

4- Campus setembre. Per mesures de seguretat no l’organitzarem ja que l’Ajuntament i la Federació AMPA’s (som entitat col·laboradora) organitzen un casal que compleix amb TOTES les mesures higièniques i de seguretat que calen pels vostres fills/es. Així ens assegurem que tots els jugadors/es que en vulguin participar tinguin un espai de casal segur. Us passem el link de les inscripcions: https://bit.ly/InscripcionsAgostSetembreCasalEstiu

 

5- Inici entrenaments temporada 20-21. Ara mateix tenim previst l’inici dels entrenaments amb els horaris establerts a la pàgina web a partir del dilluns dia 31 d’agost. http://www.cbtorello.gesbisaura.cat/documents/ Els entrenadors ja us aniran informat a mesura que s’acosti la data i si tenim en compte qualsevol altre aspecte relacionat amb les mesures de seguretat i higiene.

 

Salutacions cordials
Junta Directiva