23 maig 2020

CASAL D’ESTIU UNITS X EDUCAR + PREINSCRIPCIONS

Benvolgudes famílies,
Les entitats de Torelló s’han unit per fer front a la pandèmia actual de la COVID-19 en unir-se en el projecte que l’Ajuntament de Torelló ha proposat a les entitats del poble.
Liderat per la Federació d’AMPA’s de Torelló i amb la suma de les entitats esportives, arts plàstiques i altres entitats del municipi, Torelló suma esforços per fer front comú.
La situació excepcional ha motivat a la direcció del govern actual a unir-se amb les entitats municipals per dur a terme un projecte ambiciós i comú.
L’objectiu principal del casal és facilitar la participació de tots els infants i adolescents en el casal d’estiu Units x Educar.
Aquest formulari pretén recollir les intencions de les famílies de cara a l’estiu.
La preinscripció no compromet cap família.
Podran participar les persones que hagin cursat des de P3 fins a 4rt ESO.
Per planificar el volum total de participants i les futures inscripcions, us demanem que complimenteu la preinscripció a través del següent enllaç:
Seguirem informant de l’evolució del casal tan bon punt tinguem més informació i com caldran tramitar les inscripcions. Estem treballant amb tots els escenaris possibles, seguint les recomanacions i protocols que sanitat ens va marcant.
Moltes gràcies a tots per la col·laboració
JORDI SAINZ
DIRECTOR TÈCNIC