12 març 2020

Comunicat 1 del Club Bàsquet Torelló en relació a l’afectació del COVID-19 als Entrenaments, Partits i Activitats.

Comunicat 1 del Club Bàsquet Torelló en relació a l’afectació del COVID-19 als Entrenaments, Partits i Activitats.

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva, el Club Bàsquet Torelló comunica als seus socis, jugadors i familiars el següent:

PARTITS
La federació Catalana de Bàsquet ha suspès la seva activitat federativa a partir del dijous dia 12/3/2020. Això implica que els partits d’aquest cap de setmana 14-15 i 21-22 de març no es jugaran. Ja veurem més endavant com queden aquest partits i si caldrà jugar-los i de quina forma.

ENTRENAMENTS
Com a club ens posicionem a costat del departament d’educació on comuniquen que “les quals insten a la suspensió d’aquestes activitats si impliquen la participació de més d’un centre” i creiem que els jugadors/es del nostre club provenen de diferents poblacions i centres educatius.
Per aquest motiu es suspenen tots els entrenaments dels equips de formació (escoleta + premini + mini+ preinfantil+ infantil + cadet + júnior) fins nou avis.

ACTIVITATS
Pel que fa a la calçotada del proper diumenge dia 15/3/2020 queda suspesa per prevenció. Tots els que hagin comprat tiquets ja s’informarà de la decisió que es prengui al respecte si es posposa o si es retornar l’import de tiquet.
També es suspenen les finals del 3×3 escolar dels propers dies 30 i 31 de març 2020, treballarem amb les escoles per buscar una altra data que vagi bé i poder-les disputar.
El desplaçament del Barça – Madrid d’Eurolliga del proper dia 2/4/2020 es manté esperant l’evolució de la situació.

A tot això, demanem comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures.
Sens perjudici de les consideracions anteriors, l’evolució de la situació i de les noves mesures que puguin ser arbitrades per les autoritats sanitàries, determinaran l’adopció de recomanacions addicionals en l’àmbit esportiu.

Torelló, 12/3/2020
Junta Directiva
Club Bàsquet Torelló