27 setembre 2019

Premiats als Guardons del Esport

El Club Bàsquet Torelló ha estat guardonat per la Fundació Catalana de l’Esport  amb el guardó d’igualtat d’oportunitats amb el Projecte del 3×3 Inter-Escolar Vall del Ges.

La 3a edició dels Guardons de l’Esport ha tornat a ser un èxit en la presentació de candidatures en les sis categories d’inscripció de projectes disponibles.

El gran nivell dels projectes que han presentat la seva candidatura en aquesta 3a edició dels Guardons de l’Esport ha tornat a ser estat excepcional i ens demostra la gran implicació de persones i entitats per transformar positivament la societat catalana a través de l’esport. I l’enorme qualitat i potencial del teixit esportiu català.

La Comissió de Valoració dels Guardons, formada per representants de les empreses patrocinadores i de la Fundació Catalana per a l’Esport, es va reunir en dues sessions extraordinàries el passat 16 de maig i el 19 de juny, ja que el nivell d’enguany ha estat molt alt.

IGUALTAT D’OPORTUNITATS:   3X3 INTERESCOLAR DE LA VALL DEL GES – CLUB BÀSQUET TORELLÓ

Adreçat a aquells projectes que, a través de la pràctica esportiva i/o l’activitat física, hagin aconseguit millorar substancialment la convivència entre col·lectius, incrementar els nivells de cohesió social i la convivència en el seu entorn més immediat, millorar el reconeixement de persones en situació de risc d’exclusió o fomentar la igualtat entre les persones amb independència de la seva condició social, origen, raça o religió.