25 març 2019

Hem fet realitat el III Projecte #ValorsClub

Benvolgudes Famílies,
Hem fet realitat el III Projecte #ValorsClub. Enguany volíem donar continuat al II Projecte de Valors, on vam Tenir la Psicòloga esportiva Mar Rovira.
En el seu últim taller al club (el de les famílies) us va demanar que construíssiu la vostra casa amb el vostres valors en els pilars més importants de l’estructura de la casa. Un cop acabada la sessió i fent les conclusions de totes les sessions ambla junta directiva, ens va recomanar continuar i construir la nostra casa amb els valors que consideradament importants de transmetre. Però no només això, sinó que havíem de descriure les conductes de comportament de cada valor.
Doncs això és el que hem fet!! però ho hem fet conjuntament amb els vostres fills. Durant la temporada els hem anat demanat què era per ells el respecte, el compromís, la responsabilitat i l’esforç i quines conductes responien aquests valors. Cada jugador ha contestat aquestes preguntes, i d’aquí els entrenadors han fet un resum del més comú. De tots els resums dels equips hem fet el resum únic on tothom és pot sentir identificat.
A part de construir la nostra “casa”, hi hem donat una petita utilitat, és una guardiola on els jugadors/es podran invertir en experiències.
En el següent enllaç us deixem la mostra del muntatge de la caixa: https://youtu.be/YNcFl9ZCK9s
Durant aquesta setmana les anirem entregant.
Esperem que us agradi.
Salutacions Cordials
Junta Directiva