18 febrer 2019

MIREIA JURADO PLA A LA SELECCIÓ CATALANA MINI

MIREIA JURADO PLA DEL CLUB BÀSQUET TORELLÓ A LA SELECCIÓ CATALANA MINI

La Federació Catalana de bàsquet (FCBQ) ha informat al El CB Torelló i la seva jugadora MIREIA JURADO PLA (01-01-2007 Avinyó) de categoria MINI que juga a la máxima categoría catalana Nivell A1, que és una de les 12 seleccionades per jugar el Campionat d’Espanya de autonomies en la seva categoria MINI que es jugarà a San Fernando (Cadiz) del 13 al 17 d’abril del 2019.

La Mireia porta 4 temporades defensant els colors del CB Torelló des de la temporada 2015-2016 on comença a jugar a Pre-mini, primera categoria de competició de la FCBQ i porta 2 anys jugant a mini nivell A amb molt bons resultats per el CB Torelló.

El treball de la Mireia l’ha portat a estar entre les 12 millors jugadores catalanes i esperem que sigui una continuïtat de treball i esforç ja que està en els seus inicis de la seva formació esportiva.

Desitgem moltes felicitats per la convocatòria i molta sort en el campionat estatal.