8 maig 2018

IMPORTANT: Circuit Català 3×3 – Reunió de Col·laboradors

IMPORTANT: Circuit Català 3×3 – Reunió de Col·laboradors

Benvolguts,

En els últims dies hem anat informat que Torelló serà seu del Circuit Català de 3×3  (10 seus a tot Catalunya), l’organització de l’esdeveniment es durà a terme el proper dissabte 21 de juliol del 2018 dins els actes de la Festa Major de Torelló.

Després de ser presents a les seus de Girona i Caldes de Malavella, hem vist que la infraestructura de col·laboradors era molt important, és per aquest motiu, que l’esdeveniment de Torelló requereix un esforç organitzatiu important.

Per tant, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració, per això ens reunirem el proper dijous dia 10 de maig a les 21:00h a la Sala 1 del Pavelló Municipal de Torelló per explicar tot l’esdeveniment així com les seves comissions.

La convocatòria és oberta a tothom: familiars, jugadors, entrenadors i gent vinculada amb el bàsquet i el poble.

Salutacions Cordials

Junta Directiva