21 març 2018

Procés Participatiu: Nou model de joc temporada 18-19

Benvolguts/des,

En la passada Assemblea General de socis, la Junta Directiva va expressar la seva voluntat de intentar trobar una solució , tant definitiva com fos possible, pel que fa referència als canvis de model que periòdicament ( cada 3-4 anys ) fan les diferents firmes de roba esportiva.

L’opció que finalment hem cregut més oportuna ha estat, tenir un model d’equip personalitzat propi del CB Torelló, el que ens permetrà mentre el club i els socis vulguin mantenir el mateix disseny d’equip, evitant d’aquesta manera haver de canviar model, color, etc.., segons ens demanin els proveïdors i les famílies  NOMÉS hauran  de comprar samarretes o pantalons quan els calgui.

Seguint amb el nostre projecte de #ValorsClub #SomTorelló volem explorar el Valor de la PARTICIPACIÓ COL·LECTIVA en la presa de decisions del club.

És per aquest motiu que ens plau convocar-vos al PRIMER PROCÉS PARTICIPATIU de selecció del  nostre nou DISSENY D’EQUIP a escollir entre 5 models proposats per la Junta directiva i amb 2 rondes de votacions.

Tot seguit us expliquem el procés per poder exercir el dret a VOT
El funcionament serà el següent:
Tindran dret a vot:
Els jugadors/res del club apuntant el DNI (amb lletra) o número de Targeta Sanitària (els que no tinguin DNI, 4 lletres i 10 números))
Els socis/es del club. Us recordem que són socis tots el que van omplir el full d’inscripció dels jugadors/es. Penjarem un llistat de socis amb dret a vot al costat de les oficines del club.
Les votacions es faran telemàticament a través de la web del club

1era RONDA:
– Cada votant hauran d’escollir 2 dels 5 models proposats.
– Dates de la votació: del 21 de març al 8 d’abril.
– Els 2 dissenys més votats passaran a la següent ronda de votacions.

2ona RONDA:
Cada votant haurà de votar 1 model.
Dates de votació: del 16 al 29 d’Abril
El més votat serà el guanyador i el nou model d’EQUIP del Club Bàsquet Torelló per les properes temporades.

VOTA AQUÍ

D’aquesta manera pensem que podrem lluir amb orgull aquest NOU EQUIP ja que haurà estat escollit per TOTES les persones que estem vinculades al club i ens l’estimem.

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!!

Salutacions,
Junta Directiva del CB Torelló.