30 agost 2017

Horaris definitius Torneig Sant Julià + Comunicació Stage

Us adjuntem els horaris definitius del Torneig de Sant Julià dels propers dies 8-9-10 de setembre. Si hi hagués un error, comunique-ho al vostre entrenador.
També us hem de comunicar que la setmana vinent del Stage, la Piscina Municipal Exterior estarà tancada. Hem fet tots els possible per intentar que seguis oberta, però ens ha estat impossible. No és una instal·lació que puguem gestionar nosaltres.
Per tant, des de la Junta Directiva s’ha decidit modificar l’horari del matí, ja que creiem que 4 hores d’exercici és massa pel jugadors/es. Farem els entrenaments de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00.
Els del mati (que són els afectats), hi haurà horari d’acollida de 9:00 a 10:00 per les famílies dels jugadors/es que no pugin portar els seus fills/es a les 10:00.