8 juny 2017

INFORMACIÓ IMPORTANT TEMPORADA 17-18

BENVOLGUDES FAMÍLIES:

Encara no tenim ben finalitzada l’ organització de la nova temporada 17-18, però ens ha semblat que us seria interessant rebre ja les informacions sobre els equips, primers entrenadors i horaris de la temporada 17-18. Podria haver-hi encara algun petit canvi, però en principi res d’ important.
Hem pensat que avançant-vos la informació més pràctica per mail, podem deixar les reunions de cada equip per la primera setmana de Setembre.

– Explicació Graella Horària:
http://cbtorello.gesbisaura.cat/wp-content/uploads/sites/25/2017/06/horaris-provisionals-17-18-web.pdf

1. En la graella de horaris, podreu veure que surt una P, C, IES.
P = Pavelló
C = Carpa
IES = Pavelló del Institut Cirvianum
2. El divendres apareix uns P/C, significa que hi haurà una rotació d’equips que entrenaran a la carpa.
3. Estem pendents de les obres de la nova sala polivalent. De moment estem segurs que al setembre no serà possible iniciar els entrenaments a la nova sala, per això de moment seguirem entrenant ala carpa com fins ara.
4. PENDENT veureu els entrenadors responsables de cada equip. Els ajudants estan per confirmar i es confirmaran al setembre.

Necessitarem abans del dia 16 de Juny la següent documentació, Adjuntem els arxius.
Full d’autoritzacions signat. http://cbtorello.gesbisaura.cat/wp-content/uploads/sites/25/2017/06/FULL-INSCRIPCIO%CC%81-TEMPORADA-17-18.pdf
Llicència Federativa signada pels jugadors/res + pare,mare o tutor: http://cbtorello.gesbisaura.cat/wp-content/uploads/sites/25/2017/06/Llice%CC%80ncia-17-18.pdf

Enviarem un llistat amb els jugadors que han de renovar el Certificat Mèdic Esportiu. PENDENT de confirmar funcionament. La setmana vinent us enviarem els passos a seguir.

La data màxima per fer-se la revisió serà el 30 de Juny.
Certificat Mèdic:
Nascuts 2002 i Posteriors:  http://cbtorello.gesbisaura.cat/wp-content/uploads/sites/25/2017/06/CM17-18-2002-i-posteriors.pdf
Nascuts 2001 i Anteriors:  http://cbtorello.gesbisaura.cat/wp-content/uploads/sites/25/2017/06/CM17-18-2001-i-anteriors.pdf

Jugadors/res NOUS:
Fotocopia DNI i/o Fotocopia TSI
Foto Carnet
Llicència Federativa signada pels jugadors/res + pare,mare o tutor.
Full d’autoritzacions signat.
Certificat Mèdic (només els que juguen partits cada cap de setmana)

Entre els dies 4, 5 i 6 de Setembre convocarem les reunions prèvies a la temporada amb les famílies i els entrenadors responsable de cada equip juntament amb el director tècnic.  Allà, l’entrenador/a explicarà la manera que té ell de treballar, sempre respectant la filosofia del Club.

La composició dels equips (jugadors/res + entrenadors)  l’enviarem a través del correu electrònic. Heu de tenir en compte que hi haurà equips que jugadors/res hauran de fer rotacions. En aquest casos ja parlaríem directament amb les famílies.

Tota la informació la trobareu a la web del Club al apartat de Documents del menú de l’esquerre.
www.cbtorello.gesbisaura.cat

Document: HORARIS PROVISIONALS 17-18 (29.15 kb)