28 maig 2017

INFANTIL FEMENÍ SOTS CAMPIÓ

FullSizeRender(3)
No ha pogut ser, el nostre infantil femení ha quedat sots-campió de Infantil femení després de perdre la final per un resultat de 51-72 contra el CEJ Hospitalet. Les noies ho han deixat tot a la pista però no ens ha sortit el millor partit possible. Cal felicitar-les quan us les trobeu! S’ho mereixen tan elles com les entrenadores.

Us volem agrair el suport d’aquest cap de setmana que ens heu donat, la família del Club Bàsquet Torelló: jugadors, jugadores pares, mares, germans, avis, tiets, tietes, amics i amigues, entrenadors,…. gràcies el vostre suport i ànims, hem arribat fins ho hem pogut!! Novament Moltes gràcies!!!!

En retrobem el divendres vinent al sopar del club de final de temporada a les 20:30 al pavelló dels Institut Cirvianum.

Salutacions Cordials
Junta Directiva

CB TORELLÓ
#SomTorelló #ValorsClub
@CBTORELLÓ
www.cbtorello.gesbisaura.cat