25 abril 2016

Sènior masculí aconsegueix l’ascens a 3era Catalana

IMG_7808

Després de 26 jornades el nostre 1er equip masculí ha quedat segon classificat empatat amb el 1er. Només 3 punts de diferència ens han seperat del primer lloc. Tot i així han aconseguit l’acens de categoria de Tercera Catalana Masculina. Feia 9 anys que el CB Torelló no tenia un equip masculí a Tercera Catalana.

Cal destacar que hem estat el millor equip defensiu de la categoria i el 3er en anotació. El jugadors que formen aquest equip són: Manel Maqueda, Ferran Morera, Arnau Sabatés, Sergi Vergés, Carlos Cruz, Ernest Palacios, David Gòmez, Xevi Muñoz, Arnau Caballeria, Moha Allouche, itambé hi han col·laborat els juniors, Ernest Sabatés, Saliou Diop i Mouhamed Assane Ndiaye. Entrenadors: Ramon Curto i Lluís Sabatés.