19 abril 2016

Mini masculí Sots-Campió al “II Memorial Peter Hamilton” (Tenerife)

El mini 1 masculí es va proclamar Sots-Campió Del “II Memorial Peter Hamilton” celebrat a Tenerife el passat cap de setmana.

Divendres a la tarda es van enfrontar CB TORELLÓ vs C.B. CIUDAD DE TELDE  74 – 24

Va ser un partit còmode des del principi on la defensa pressionant del torelló fa ser molt efectiva.

Dissabte el mati en el segon partit  CANTERBURY LIONS  vs  CB TORELLÓ 68 – 83

Aquest partit va ser a les 9:00h. Vam començar malament el partit, ja que veníem del dia anterior de tot el viatge desde torelló (ens vam llevara  ales 5 del mati) i el partit de divendres va ser a les 20:00h. Un cop desperts i ja en ritme de partit, vam poder imposar el joc directe i amb ritme sense especulacions.

Dissabte a la tarda  UNO:DOCE SANTA CRUZ – C.B. TORELLÓ 75 – 90

Després dels 2 primers partits amb victòria, ens enfrontàvem als amfitrions; el guanyador passava a al final ja que tots 2 havíem guanyat els nostres respectius partits. Tots 2 equips van començar amb un gran encert i es va arribar a mitja part amb el marcador a favor dels torellonencs per 38-49. A la represa va seguir la mateixa dinàmica, però al final del 3er període i al inici del quart període, el Uno Doce Santa Cruz va fer una defensa Zonal pressionant  i va retallar punts en el marcador fins al 65-66. Després dels errors comesos pels de torelló, un temps mort va donar la tranquil·litat necessària per poder afrontar el últims minuts. La precipitació del rival va fer que poguéssim fer cistelles fàcils i acabar guanyant el partit per 15 punts de diferencia.

 

Diumenge al matí la Final  C.B. SAN ISIDRO – C.B. TORELLÓ 105 – 58

Va ser una final poc vistosa, vista la superioritat física del rival. 2 jugadors per sobre del metre i 80 cm van fer que els de torelló no poguessin plantar cara davant el rival. Néstor Luis va ser el MVP amb 50 punts a la final. Un jugador de una potencia física imparable en la seva categoria.

IMG_2089

 

L’experiència ha estat genial per tots els jugadors, ja que per alguns ha estat la primera vegada que han agafat un avió, que han jugat contra equips i maneres de fer bàsquet diferent. Ara toca repetir-la