14 març 2016

“Plannig” sortida BUS Barça-Madrid Eurolliga

CONVOCATÒRIA: 17:10 al pavelló

SORTIDA BUS: 17:15h (puntualitat molt important)

FINALITZAT AL PARTIT EN ANIREM TOTS JUNTS AL BUS PER TORNAR CAP A TORELLÓ. HORA PREVISTA ARRIBADA A MITJA NIT.

 

 

1- Hora d’arribada: Haureu d’arribar com a mínim dues hores abans del començament del partit (a les 18:45h).

2- Aparcament: Podreu aparcar dintre de les nostres instal·lacions entrant per l’accés 14.

3- Punt de trobada: Quan arribeu tot el grup es dirigirà a les Oficines del Futbol Club Barcelona (punt 6 del mapa), allà us esperarà el personal del FCBEscola que us ajudarà en tot moment durant el transcurs d’aquesta activitat.

4- Recollida d’entrades: Una vegada estigueu amb el personal del FCBEscola, els responsables de cada grup entraran a les oficines per recollir les entrades i samarretes, es important que els nens estiguin al punt de trobada per anar el mes ràpid en la part de l’entrega.

5- Samarretes: Tothom que participa de l’activitat ha de portar la samarreta, tant els nens com els responsables de cada grup hauran de portar la samarreta “BARÇA ROOKIES” que us regalem, qui no la porti posada no podran accedir a pista ni fer l’activitat.

6- Pertinences: No es poden entrar a pista bosses, jaquetes, motxilles, menjar, beure, ni llibretes per demanar autògrafs per part dels joves que es faran la foto ni dels responsables, ho podreu deixar amb els acompanyants o qui no pugui es deixaran dintre de les oficines, una vegada feta l’activitat tornareu a

buscar les vostres pertinences.

7- Foto: Al punt de trobada tindreu fins les 19:30h (1h15 min abans de l’inici de partit) per:

  1. Distribuir les samarretes entre els nens que participin de l’activitat.
  2. Deixar les vostres pertinences.

Quan estigueu preparats  el personal del FCB Escola us donaran les instruccions per iniciar l’activitat i accedir a pista, es important que en aquest moments els pares es quedin mes allunyats, d’aquesta forma evitem aglomeracions i que tots els nens puguin iniciar l’activitat.

8- Comportament a pista: Recordeu que l’equip està en aquells moments escalfant i els jugadors han d’estar concentrats, durant el temps que esteu a pista hem de tenir un bon comportament, evitant crits i qualsevol acció que pugui distreure als jugadors, en cap cas es podran demanar autògrafs i fotos amb els jugadors, de la mateixa forma l’ús dels mòbils es permès fins al moment de la foto.

9- Sortida de pista: Una vegada feta la foto i finalitzada l’activitat es molt important que ens ajudeu a treure els nens de pista el mes aviat possible per que així l’equip pugui continuar amb l’escalfament.

image001