26 febrer 2016

AVÍS SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA DISSABTE 27/2/16

INFORMACIÓ

Després de veure l’Avis de Perill del Servei Meteorològic de Catalunya
       http://www.meteo.cat/prediccio/general/informe
pel dissabte dia 27/2/16, us informem del protocol que tenim dins el Club Bàsquet Torelló, de moment tot continua amb normalitat fins nova informació al respecte.

PROTOCOL EN CAS DE TEMPESTES (AIGUA-VENT-NEU)

Actuacions que es duran a terme en cas de tempesta, d’acord amb el Pla d’emergència del Pavelló Municipal de Torelló i el Consell Català de l’Esport. En cas de produir-se algun fet no contemplat en aquest protocol d’actuació, la direcció del club prendrà les decisions que cregui oportunes.

Partits:
En cas de tempestes abans dels partits, el Club, conjuntament amb la Federació Catalana de Basquetbol, valoraran l’estatde les carreteres i el servei Meteocat. Amb la informació que ens donin aquests serveis, caldrà suspendre el desplaçament al partit, ja sigui a Torelló o fora de Torelló. Sempre que es pugui, el club intenterà participar als partits/torneijos/amistosos.

En cas de tempestes durant els partits, el Club, conjuntament amb la Federació Catalana de Basquetbol, valoraran l’estatde les carreteres i el servei Meteocat. Amb la informació que ens donin aquests serveis, caldrà valorar la situació i buscar sempre la seguretat per davant de tot. SEMPRE intenteram prevenir les possibles situacions de tempesta. Sempre que es pugui, el club intenterà participar als partits/torneijos/amistosos.

Si un cop suspesos els partits i les famílies no han pogut venir a buscar els jugadors/jugadores, o el club no s’ha pogut posar en contacte amb els familiars, avisariem a la policia local de la població per tal d’efectuar l’evacuació.