29 gener 2016

CARNAVAL. Disposició del Pavelló

El proper dissabte dia 6 de febrer es celebra el ball de Carnaval al Pavelló Municipal d’Esports. Com cada any el Club Bàsquet Torelló mira d’adaptar-se i col·laborar amb la mesura del que pot, a la organització del Carnaval.

Enguany ens hem vist sorpresos per la quantitat de dies que restarà tancada la pista per poder practicar esport. Tot hi haver treballat per reduir el màxim els dies que no es podrà utilitzar el pavelló, us comuniquem que la pista restarà tancada del dilluns dia 1 de febrer fins el diumenge dia 7 de febrer, ambdós inclosos.

Per això hem modificat els dies de entrenaments d’aquesta setmana (1 al 7 febrer) i de la setmana de post carnaval (8-9 febrer) on encara no estarà en ple funcionament el pavelló fins el dimecres dia 10.  Enviarem un correu electrònic a les famílies informant de les modificacions.