1 abril 2013

BON PAPER DEL CADET FEMENÍ AL TORNEIG INTERNACIONAL

El cadet femeni del CB TORELLO va participar en el primer torneig internacional plana de Vic els passats dies 25,26 i 27 de març. L’equip afrontava el torneig amb l’objectiu de fomentar l’equip, provar coses de cara el tram final de lliga, i viure una experiència amb equips que dificilment podria arribar a jugar.

En el primer partit del torneig, les nostres jugaven amb els Franqueses, un rival que ja coneixiem de la fase previa de la lliga. El partit va resultar molt igualat i no es va decidir fins al final. El ritme del partit el portava l’equip de les franqueses, però les nostres jugadores mai es varen desconnectar del partit, i tot i arribar 7 avall a la mitja part, un gran tercer quart de les torellonenques, va fer que l’ultim quart fos un cara i creu, on nomes les nostres errades varen fer que al final perdessiim 46 a 50.

En el segon partit les nostres jugavem amb el FANFULLA ITALIA. El partit a la primera part va resultar molt mes igualat del esperat, ja que les nostres jugadores es varen treure els nervis inicials i varen jugar força be. A la mitja part, el partit estava completament obert. però a la segona part, la gran intenstitat física de les italianes, i el seu joc més dur, va fer que al final la diferència en el marcador fos mes gran del que es va veure a la pista. Derrota per 47 a 31.

El tercer partit de les nostres que ens enfrontava amb les anfitriones del FEMENI OSONA “A”, va ser l’unic que les nostres no varen disputar fins al final. Un parcial de 20 a 4 en el primer quart va deixar clara la diferencia de nivell entre els 2 equips. Al final victoria clara per les locals per 59 a 22.

En les semifianls del grup de consolació, les nostres jugaven contra el ASKATUAK BASC. El primer quart va ser molt igualat amb intercanvis de cistelles continu i va acabar 14 a 13 a favor de les basques. Un flux segon quart de les nostres va fer que a la mitja part els basques guanyessin per 8, pero el aprtit encara estava obert. Però al tercer quart les nostres jugadores varen baixar molt el ritme físic, i les basques o varen aprofitar per a incrementar el ritme del partit i varen anar augmentant la seva aventatge al marcador gracies a ràpids contractacs davant les continues eprdues de pilota de les nostres. Al final del partit 56 a 37 per elles.

En el partit pel 7e i 8è lloc, les nostres varen derrotar 31 a 30 al FEMENI OSONA “B”, conseguint així la setena plaça final en el torneig. El partit av començar amb moltes imprecissions per les dues bandes, cosa que feia que no es veiessin garie cistelles. A mes el desgast de tot el torneig començava a pasar factura a les nostres jugadores. A la mitja part 14 a 13 per les nostres però amb moltes errades per al nostra part. Un gran tercer quart va fer que les nostres es posessin 8 punts amunt al final del tercer quart, demostrant ser millors que les rivals, però al minut 7 del quart quart t i amb el partit totalment controlat, dues decisions arbitrals totalment inexplicables i en contra de les nostres, ens va treure del partit i va fer que les anfitriones de mica en mica i davant del suport del públic gairebé ens guanyessin el partit en un final d’infart amb múltitud de tirs lliures fallats i amb molts nervis per les dues bandes.

Objectiu del torneig totalment aconseguit, i amb unes experiencies viscudes que ens faran creixer com a equip, i amb moltes amistats fetes.

Es probable que el mes de juny, l’equip de les franqueses ens convidi a la seva diada de cloenda de la temporada, ja que les noies es varen fer molt amigues durant al torneig. I amb el seu entrenador varem quedar que ens trucariem a final de temporada.