26 març 2013

EL 3×3 TOT UN ÈXIT !!

El passat dimecres dia 26 el CLub Bàsquet Torelló va organitzar un 3×3 on més de 15 equips de nois i noies van participar al pavelló municipal de Torelló.

Durant tot el matí es van disputar mes de 50 partits on en la categoria premini
els 3ers classificats van ser “l’Equip Mixt” (format per: Guillem Carbonell, Laia Sola, Núria Gonzalez), Els 2on van ser els “Punkys” (Eduard Iglesias, Andreu Bove, Arnau Crous, Jana Peralbo) i els gunaydors van se “els millors”( Gil Ricart, Gibert Font, Jan Vila, Estel Cerezo)
En la categoria Mini els 3ers Classificats van ser “Les Pilles” (Clàudia Vidal, Julia Puigdomenech, Berta Menció, Laia Montañez), 2on classificat “els basquetmaniatics” (Maria Morató, Ardiana Carbonell, Anna Morató i Alex Cañisares). i es Guanyadors van ser “cansat de Tu” (amb Ferran Sola, Laura Jaumira, Carlota Martinez i Albert Fernandez)

També hi havia la Col·laboració de l’equip cadet Masculi Osona que va ser l’encarregat de fer l’entrega de premis.