21 octubre 2012

CB TORELLÓ PREMIAT AL TROFEU CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO

El Club bàsquet torelló va ser l’únic equip de la Comarca de Osona que va ser premiat a la Gala TROFEU CAMPIONS 2012.

Aquest Trofeu és Organitzat pel diari Mundo Deportivo i El Corte Inglés i ja és la 29ena edició. Aquest any es va celebrar al Hotel Rei Joan Carles I al saló Mare Nostrum on el van omplir més de 500 persones i on va assistir autoritats com el president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, l’Alcalde de Barcelona Xavier Trias, el Secretari General de l’Esport Ivan Tibau entre d’altres.

Un total de 160 entitats premiades en les quals el Club Bàsquet Torelló va ser premiat pels èxits assolits la temporada anterior en l’ascens del equip sènior femení de Primera Catalunya Femenina a Copa Catalunya Femenina. On actualment es manté en sisena posició amb 3 victòries i 3 derrotes.