7 maig 2012

Cara i creu pels equips masculins del Club Bàsquet Torelló aquesta jornada

El sènior masculí del Club Bàsquet Torelló va superar el Lliçà de Vall en un partit molt disputat per 61 a 59. La falta de jugadors a la plantilla de les torellonencs es va notar a la intensitat física als últims quarts. Les justes diferències al marcador no van permetre que cap dels dos conjunts pogués sentenciar el partit. La victòria dels del Torelló no es va confirmar fins els últims segons de partit, quan diverses accions dolentes del locals van permetre que el Lliçà llancés un triple desencertat.

Victòria també pel sots-21, que va superar el seu rival directe, les Joventuts les Corts, per 61 a 52. Amb la victòria, confirmen la permanència a la categoria a falta de dues jornades per finalitzar la competició. Tot i el bon inici dels rivals, els homes de Valentí Subirà no es van fer enrere i van pujar el nivell defensiu. A la segona part, les bones accions del Torelló van desmuntar als rivals que no van poder fer res davant els contraatacs dels locals. Els torellonencs van aconseguir superar la defensa en zona de les Joventuts les Corts gràcies a un joc ràpid.

El júnior masculí, en canvi, va caure davant el líder de la competició, el Manlleu, per 53 a 75. El conjunt de Marc Alberch va fer un bon inici de partit però el Manlleu no tardar a reaccionar. Els rivals van aconseguir capgirar el marcador gràcies a un parcial de 20 a 0 que va sentenciar el joc dels torellonencs. Els locals van continuar treballant per la victòria però no van poder retallar l?avantatge del Manlleu al marcador.