5 març 2012

Resum cap de setmana 3 i 4 de març

El sènior A femení del Club Bàsquet Torelló continua intractable a la lliga i suma una nova victòria contra l?onzè classificat, el Badalona, per 68 a 61. Tot i la victòria, no va ser un partit fàcil pel conjunt torellonenc. El primer quart, les rivals van sortir molt agressives a pista, un fet que va perjudicar el Torelló ja que li va costar molt agafar el ritme del matx. Tot i això però, les torellonenques van acabar el parcial guanyat de 3 punts. El segon, tot i començar perdent, van capgirar el marcador i van marxar el descans guanyant d?un punt (29-28). A la segona part, les torellonenques van començar perdent també, però la seva agressivitat en atac va fer ampliar l?avantatge de punts. L?últim quart va ser molt igualat, amb constant alternança de cistella, però a l?últim minut, gràcies un triple i diversos tirs lliures, les locals van aconseguir emportar-se la victòria.

El sènior B femení, en canvi, no va tenir opcions davant l?Ipsi B Otto Sylt que es va imposar a les torellonenques per 53 a 28. Les badalonines van ser superiors durant tot el partit, però no va ser fins després de la mitja part que es van desmarcar. El partit va ser molt disputat, però, les pressions, les faltes i les defenses individuals, molt agressives, van fer que les noies d?Oriol Rubinat perdessin un gran nombre de pilotes i veiessin com les rivals marxaven clarament en el marcador.

El Sots-21 va caure dissabte al vespre a la pista del Canovelles, un dels 3 equips que lideren la classificació, juntament amb el Vic i el Pedagògium. Els locals es van imposar per 66 a 50, tot i que la diferència durant molts moments va ser molt més amplia. El Torelló es desplaçava amb moltes baixes, només 7 jugadors de la categoria i amb alguns júniors per completar la banqueta. A més, davant tenien un equip molt físic experimentat, que ja des del principi va fer una pressió asfixiant. Això va fer que els torellonencs perdessin moltes pilotes i que a la mitja part els locals ja guanyessin per una diferència de 25 punts. A partir del tercer quart però el Torelló va sortir amb ganes de maquillar una mica el resultat, amb una defensa en zona, que va permetre retallar diferències. Tot i això, el Canovelles tenia el partit controlat i al final la diferència va acabar sent de 16 punts.

Els que sí que van guanyar van ser els dos conjunts júniors. L?equip masculí va sumar una altre victòria a la pista del Canovelles imposant-se per 64 a 69. El primer quart, tot i està protagonitzat per l?intercanvi de cistelles, va estar dominat pels locals que amb el seu bon joc van aconseguir una diferència de 7 punts respecte al Torelló. El segon parcial, però, va ser tot el contrari, els torellonencs van córrer molt els contraatacs i van aconseguir capgirar el marcador, anant el descans guanyant de 16 punts. El tercer parcial va continuar amb la mateixa tònica, mentre que el quart, el partit es va complicar pel conjunt torellonenc. El Torelló es va relaxar i els rivals ho van aprofitar per avançar-se en el marcador. Els torellonencs, però, gràcies el seu bon joc, van mantenir la diferència de punts fins l?últim segon.

El júnior femení es va emportar una còmoda victòria davant el Blanes, cuer a la classificació, per 39 a 70. Les torellonenques, que des del primer minut van jugar molt concentrades, van dominar clarament fins a sentenciar el partit. A la mitja part, el Torelló guanyava de 14 punts, una diferència que la va anar ampliant i mantenint fins acabar el matx.

Pel que fa el sènior masculí no va jugar en aquesta jornada ja que va tenir jornada de descans.