28 febrer 2012

Resum cap de setmana 25 i 26 de febrer

El sots-21 va superar amb comoditat el Gramenet per 64 a 47. El Torelló no va tenir cap problema per emportar-se la victòria contra el vuitè classificat de la competició. Al minut 6 de partit, els torellonencs ja guanyaven per una diferència de 10 punts. El joc va ser el mateix durant la resta de minuts, el Torelló va continuar dominat i mantenint la l?avantatge de punts còmodament. En el tercer quart, el conjunt torellonenc guanyava per una diferència de 20 punts, i el quart, l?equip, mantenint la bona defensa i sense baixar la guàrdia, va allargar distàncies fins aconseguir la victòria sense problemes. El Torelló és dotzè amb 23 punts.

El sènior masculí va perdre amb diferència davant el Caldes per 34 a 72. Els torellonencs preveien un part difícil perquè s?enfrontaven els tercers de la lliga, i així va ser. El primer quart va ser igualat, però tot i això es va acabar amb una diferència de 8 punts a favor del Caldes. A partir d?aquí, l?equip rival, que comptava amb jugadors amb més experiència, va marcar molt la diferència, aconseguint el final del tercer quart una diferència de 15 punts. A l?últim quart, l?avantatge de punts va ser major i el Torelló desanimat es va donar per vençut. El conjunt torellonenc és onzè amb 19 punts.

El sènior A femení va imposar-se per 48 a 53 a la pista del Granollers, tercer a la classificació. Els dos conjunts van jugar un joc molt similar, amb constant alternança de cistelles i intentant agafar les regnes del partit. Els dos primers quarts, les torellonenques van dominar, però a causa d?errors al darrera van marxar el descans perdent de 5 punts (25-20). El tercer quart va ser més travat, el joc va estar protagonitzat per moltes faltes que gràcies els encerts en els tirs lliures les rivals van aconseguir un avantatge de tres punts. L?últim quart, la sort va estar encarada per les torellonenques. El Torelló va sortir més atrevit a pista i va aconseguir girar el marcador i sentenciar el partit gràcies a un triple i a dos tirs lliures.

El junior masculí va caure davant el Cerberus Artés per un 47 a 52 en un partit molt ajustat i lluitat per dos conjunts. L?alternança constant de cistelles va ser la protagonista durant els dos primers quarts, anant el descans amb una diferència de 5 punts a favor dels rivals. A la represa, dos triples de l?equip contrari van marcar més la diferència i van aconseguir un avantatge d?11 punts. El Torelló, però, no va abaixar els braços i va lluitar fins el final. El quart parcial, encara més igualat, va ser el decisiu. El Torelló va aconseguir apropar-se al marcador però en cap moment el va poder igualar. El Torelló és sisè amb 24 punts, a 6 punts del líder.

El júnior femení va perdre d?un punt contra el Castellbisbal. L?equip torellonenc preveia un partit fàcil amb opcions de puntuar davant el vuitè classificat, però amb només 7 jugadores el partit se?ls hi va complicar. El primer quart, el Torelló perdia de 9 punts. El segon quart, el conjunt torellonenc va optar per la defensa en zona i van aconseguir marxar el descans guanyant de tres punts. Els dos quarts restants, el partit va ser igualat amb constant alternança de cistelles, però les rivals van saber defensar bé i mantenir la diferència d?un punt fins l?últim segon.

El sènior B femení no va poder puntuar al camp del Vilatorta B, ja que va perdre per només dos punts de diferència (53-51). Les torellonenques van estar apunt de donar la sorpresa i vèncer un dels primers classificats en un partit molt igualat i en què qualsevol dels dos equips s?hagués pogut emportar la victòria, ja que fins a l?últim minut hi va haver emoció. El Torelló segueix setè a la taula.