28 novembre 2011

Bona jornada per la majoria del equips del CB TORELLO

Bon cap de setmana pels equips grans del Club Bàsquet Torelló ja que tots s?han imposat contra els seus rivals excepte el sènior masculí i el júnior femení.

El sènior A femení es va imposar per 40 a 58 a la pista del Parets, de la part baixa de la classificació. Les noies de Jordi Guarch van sortir a pista molt actives sumant un avantatge de 10 punts. Al segon quart, el Parets va marcar moltes faltes que es van convertir en encerts de tir lliure del Torelló. A partir de la mitja part, el Parets va acabar d?entrar el partit però el Torelló va saber dominar la situació. Amb un resultat de 31 a 44 a final del tercer quart, el Torelló va mantenir distàncies i ja a l?últim quart va aconseguir avançar-se gràcies a la suma de diversos contraatacs.

El sènior B femení va superar el Cabrera de Mar en un partit que es va decidir a la pròrroga per 47 a 53. Les torellonenques van sortir actives a pista, però no van acabar d?entrar en el partit. Al segon quart, les rivals van allargar distàncies però les noies d?Oriol Rubinat no es van fer enrere i van aconseguir arribar a mitja part amb el resultat a favor. A la segona, els dos equips van sortir molt intensos, amb una defensa de pressió del Cabrera que no deixava travessar el camp d?atac del Torelló. A l?últim quart, ja a l?últim minut, les torellonenques perdien de dos punts, però als últims 3 segons, van aconseguir anotar la diferència i empatar el partit. La victòria es va decidir a la pròrroga a un ritme molt intens. El Torelló va aconseguir sumar els primers punts claus que li asseguraven la victòria però ràpidament el Cabrera va retallar distàncies. Finalment, les torellonenques es van avançar al marcador i es van emportar la victòria del partit.

El sènior masculí va perdre a casa contra el Mataró per 67 a 73 en un partit que també es va decidir a la pròrroga. Els dos equips van sortir molt igualats a pista, amb un intercanvi constant de cistelles. El Torelló va augmentar la intensitat i avançar-se però el Mataró no va tardar a retallar distàncies. A partir de la mitja part, els dos equips es van tornar a igualar i cap dels dos aconseguia marxar. Ja a l?últim quart, els rivals es van col·locar al davant però a l?últim minut, amb un Torelló que perdia de tres punts, els locals van aconseguir empatar el partit i arriba la pròrroga. Tot i això, en el temps afegit, el Torelló es va posar molt nerviós i el Mataró va sumar un bon parcial.

El sots-21 va imposar-se en un partit molt important per 72 a 51 contra el Caldes, equip líder a la classificació. Els torellonencs van sortir molt forts a pista, amb un Caldes que no acabava de posar-se al partit. Al segon quart, els rivals van remuntar gràcies a dos triples, però els homes de Valentí Subirà no es van fer enrere, i amb el control del rebot, van aconseguir sumar diversos triples. Amb un avantatge de 13 punts a la mitja part, el Torelló va intentar mantenir el resultat davant un Caldes que pressionava amb intensitat per recuperar el partit. A l?últim quart, els rivals no van poder avançar-se davant de la forta defensa i del joc ràpid del Torelló.

Pel que fa als dos júniors, el júnior masculí va guanyar a casa contra el Solsona per 67 a 57. Tot i que semblava un partit fàcil pels torellonencs, el joc es va complicar. Al primer quart, el Torelló va sortir concentrat a pista i no va tenir problemes fins al segon, a causa de la dura defensa del Solsona. A partir de la mitja part, amb el Solsona al capdavant, el Torelló va donar la volta al marcador. Arribant al final de tercer quart amb un avantatge d?1 punt, el Torelló va aconseguir l?avantatge que li va donar la victòria del partit.

El júnior femení en canvi va perdre per 46 a 42 contra el Terrassa, equip que ocupa la segona posició a la classificació.
Tot i que semblava que el Torelló podia tenir el control de la primera part, les rivals van reaccionar a la segona. Amb molts pocs encerts per part dels dos equips, el Terrassa es va despertar a la segona part, amb un parcial de 17 a 5 que va trencar la seva mala ratxa en els tirs. El Torelló no es va fer enrere i a l?últim quart va aconseguir remuntar els 10 punts de diferència fins a empatar el partit. Tot i això, el Torelló va perdre les pilotes en les jugades claus i elles van aconseguir avançar-se en dos contraatacs.