10 octubre 2011

Resum partits CB TORELLO cap de setmana 8 i 9 d’octubre

femení van guanyar els seus partits aquest cap de setmana mentre que el sots-21 i el júnior femení van perdre.
El sots-21 va perdre a casa contra el Cardedeu de 8 punts.
Els torellonencs van començar el partit concentrats i van allargar distàncies per davant dels rivals. Tot i això, el Cardedeu no es va fer enrere i va aconseguir empatar el partit. A partir de la mitja part, el Torelló va intentar recuperar el partit, però no acabava de resoldre les jugades. El Cardedeu es va imposar amb una molt bona defensa que va posar les coses molt difícils a un Torelló que no estava massa encertat.
El sènior A va guanyar contundentment contra el Sant Jordi, a Rubí, per 51 a 74. El Torelló s?enfrontava amb un equip de la part baixa de la classificació, i gràcies al seu bon joc va poder superar les rivals amb comoditat. Tot i això, al principi del partit, les torellonenques es van haver d?adaptar a la forta defensa del Sant Jordi. El Torelló va acabar d?allargar distàncies al segon quart, ja que va poder controlar la defensa, encara que no acabava de trencar el partit després d’errar 11 tirs lliures. A partir de la mitja part, les noies de Jordi Guarch van sentenciar el partit gràcies a la pressió a les jugades fàcils. Després d?un gran parcial del Torelló, el Sant Jordi no va poder fer res per recuperar el partit.

El sènior B es va imposar a la pista del Teià per 39 a 51. Les torellonenques van sortir molt actives a pista davant d?unes rivals una mica desconcentrades. El Torelló ho va aprofitar per posar-se al davant mantenint el marcador fins la mitja part. A partir d?aquí, el Teià va reaccionar i es va avançar gràcies a la defensa en zona, ja que el Torelló no acabava de solucionar les jugades. Tot i això a l?últim quart, les torellonenques van adaptar-se a la defensa, i gràcies a la pressió i als ràpids contraatacs, el Torelló va emportar-se la victòria del partit.

El júnior femení va perdre a la pista de l?Arenys per un ajustat 64 a 60. Va ser un partit molt igualat, ja que qualsevol dels dos equips tenia opcions de guanyar. Les torellonenques van sortir molt adormides a pista i l?Arenys es va col·locar al davant durant tota la primera part. A la segona, el Torelló va aconseguir recuperar el partit gràcies a la defensa en zona. Tot i l?avantatge, les rivals no es van fer enrere i van complicar el joc del Torelló i, finalment, es va emportar una ajustada victòria.