4 octubre 2011

Resum jornada CB TORELLO cap de setmana 1 i 2 de octubre

Els dos sèniors femenins del Club Bàsquet Torelló van guanyar els partits que van jugar al pavelló de Sant Vicenç, ja que el de Torelló va acollir la Marató de Donació de Sang i no estava disponible. El sènior A va guanyar contra el Salt per 69 a 47. Les torellonenques van sortir molt actives a pista, dominant en defensa amb un joc molt ràpid, i deixant un marcador al final del primer quart de 23 a 12. Les noies de Jordi Guarch van veure l?oportunitat de sentenciar el partit, però es van precipitar amb les jugades i les rivals ho va aprofitar per avançar-se al marcador. A partir de la mitja part, amb un resultat igualat, el Torelló va aconseguir allargar distàncies, i ja a l?últim quart, va sentenciar el partit.

El sènior B es va imposar per 48 a 39 contra el Boet Maresme. Les torellonenques van sortir desconcentrades a pista, sense un joc clar. Les rivals van posar les coses difícils al Torelló i van mantenir un marcador igualat. A partir de la mitja part, les locals van reaccionar i van millorar la defensa per robar pilotes i encertar ens els contraatacs. Tot i que les torellonenques es van veure molt perjudicades per la defensa en zona de les rivals, van intentar crear oportunitats gràcies a un joc ràpid. Les del Maresme no van poder avançar-se al marcador, i el Torelló va fer-se amb la victòria.

El sènior masculí va perdre contundentment 59 a 30 a la pista del Sinera, a Arenys de Mar. Els jugadors del Torelló van sortir desconcentrats a pista, i no van estar massa encertats. Al segon quart però, van intentar mantenir el marcador i avançar-se, però els rivals van sentenciar el partit a partir de la mitja part.

El júnior masculí va guanyar a la pista del Castellet per un ajustat 60 a 63. Els torellonencs van sortit molt actius i tot i que en alguns moments semblava que els rivals s?avançaven, podien tenir opcions de victòria. A partir de la mitja part, el Torelló va baixar la intensitat davant d?uns rivals que es movien amb un joc molt dur i davant d?un àrbitre que donava marge als moviments. Els torellonencs no acabaven d?agafar un avantatge considerable i la seva victòria va perillar a l?últim quart gràcies a la suma de tres triples dels rivals que van permetre igualar el marcador. Tot i això, no es van fer enrere i van aconseguir superar el Castellet.

Els sots-21 es va imposar a l?Escola esportiva Aula per un ajustat 46 a 48. Va ser un partit estrany, ja que els torellonencs van sortir molt concentrats i posats en el partit i de seguida van agafar diferències en el marcador desplegant un molt bon joc en el primer quart, i amb una gran defensa que no deixava anotar als locals. Al segon quart la tònica va ser la mateixa, però algunes decisions arbitrals polèmiques, van descentrar una mica al Torelló, tot i que a la mitja part guanyaven de més de deu punts. Però en el tercer quart una sortida fulgurant local, juntament amb imprecisions dels visitants, van fer que els de Barcelona fessin un parcial important que els posava nomes un punt per sota. Els torellonencs van aconseguir reaccionar i van arribar als últims dos minuts de partit amb 8 punts a favor, però tres regals consecutius van tornar a posar l?equip local dins el partit, encara que el Torelló va saber mantenir un mínim avantatge patint fins al final.