29 setembre 2011

Resum jornada CBTORELLO 24 i 25 setembre

El Sénior A femení del Club Bàsquet Torelló es va imposar a la pista de l?Argentona per un 52 a 64 en el primer partit de la temporada. Les torellonenques van fer un bon inici del partit, amb un joc molt actiu, creant constantment opcions per encertar. Al segon quart però, van baixar la intensitat defensiva i van sumar moltes faltes i van permetre que les rivals empatessin el partit. Tot i això, les torellonenques van tornar a millorar en atac i defensa deixant un resultat a mitja part de 35 a 39. Al tercer quart, les noies de Jordi Guarch van aconseguir trencar el partit, gràcies a la bona defensa i el domini de la cistella i van mantenir-se al davant del marcador.

El Sots-21 masculí es va imposar a casa per un 62 a 47 contra la Salle Bonanova. Els dos equips van sortir molt igualats a pista, amb un intercanvi constant de cistelles. A la mitja part, els torellonencs van sortir molt actius, i gràcies al seu bon joc, van poder recuperar pilotes i tallar algunes passades dels rivals. A partir d?aquí, el Torelló va demostrar la seva superioritat i va allargar distàncies fins a sentenciar el partit.

El Sènior masculí en canvi va perdre a casa contra l?Argentona per un 52 a 62. Els jugadors del Torelló encaraven el primer partit nerviosos ja que formen un equip totalment nou i encara els falta cohesió. Durant tota la primera part, els dos equips van jugar molt igualats, amb un intercanvi constant de cistelles. No va ser fins a l?últim quart, que l?Argentona va poder desfer-se del Torelló i avançar-se en el marcador. Gràcies a l?encert d?11 triples, l?Argentona va agafar un avantatge considerable que tot i perillar a falta de 3 minuts, va permetre la victòria del partit.

El Sénior B femení també va perdre en el primer partit de lliga, ho va fer contra l?Elvira La Salle per un 61 a 40. Les torellonenques van sortir molt motivades a pista i es van imposar davant d?unes rivals que no acabaven d?entrar al partit. Al segon quart, les barcelonines van despertar-se i es van avançar a les del Torelló amb un avantatge d?11 punts. El Torelló va poder retallar distàncies, amb un marcador de 39 a 32, però no va aconseguir posar-se per davant. Durant l?últim quart, les rivals van demostrar la seva superioritat física davant el Torelló, i van poder agafar un avantatge considerable que els va assegurar la victòria del partit.

Pel que fa als dos júniors del club, tant el femení com el masculí van perdre a la primera jordana. El femení ho va fer a la pista del Premià per un 50 a 38. El Torelló no van començar amb bon peu el partit, i les rivals ja es van avançar des del principi. Les torellonenques van intentar col·locar-se per davant però el Premià els hi va posar molt difícil. Les torellonenques no van estar d?acord amb l?actuació de l?àrbitre, ja que va marcar moltes faltes en contra i va assenyalar dues tècniques a l?entrenador.

Per la seva banda, el Júnior masculí va perdre a casa per un ajustat 59 a 60 contra el Vic. Els dos equips van sortir molt igualats a pista. El Torelló no disposava d?un dels bases de l?equip i altres jugadors van haver d?ocupar la seva posició. Cap dels dos equips aconseguia distanciar-se, i no va ser fins els últims minuts que el Torelló va fallar l?oportunitat de desempatar el partit. Els dos equips van intentar emportar-se la victòria a la pròrroga tot i que es van mantenir igualats. A falta de 8 segons, i amb el Vic un punt per davant, el Torelló no va estar encertat en la jugada final que els hi hagués pogut donar la victòria.