19 setembre 2011

Cara i creu pels dos equips del CB Torelló que han començat la lliga

El Sots 21 va perdre per un 58 a 46 a la pista de l?equip barceloní IPSI- OTTO SYLT.
El torellonencs s?enfrontaven amb un partit difícil ja que estrenaven la temporada. Al primer quart, l?equip barceloní es va mostrar superior, aprofitant que el Torelló no acabava d?entrar al partit. Al final del primer quart, tot i l?avantatge dels rivals, els torellonencs van aconseguir igualar el marcador. A partir de la mitja part, els barcelonins van incrementar la defensa i van atacar amb més intensitat que a la primera part. Gràcies al canvi d?actitud, els rivals van aconseguir distanciar-se i deixar enrere els torellonencs. El Torelló no va ser capaç d?avançar-se al marcador, i els rivals es van emportar la victòria.
El Júnior masculí va encetar la temporada amb una victòria a casa del Tona per una ajustat 60 a 62.
El Torelló va sortir a pista nerviós , ja que era el primer partit de temporada i les noves incorporacions de l?equip encara no s?havien adaptat al joc dels companys. Durant el primer quart, cap dels dos equips va aconseguir distanciar-se al marcador, amb intercanvi constant de cistelles. Ja al segon, els torellonencs no es van fer enrere i van millorar el seu joc. A partir d?aquí el Torelló va aconseguir un avantatge considerable d?11 punts, que va perdre als últims minuts del segon quart. Els jugadors es van desconcentrar, i els del Tona ho van aprofitar per retallar l?avantatge i col?locar-se al davant del marcador, amb un 29 a 25. A mitja part, els torellonencs van sortir molt motivats a pista, i van aconseguir recuperar les pilotes perdudes i agafar la primera posició, sense allargar distàncies. Quan faltaven dos minuts per acabar el partit, el Tona va empatar el marcador i va posar les coses difícils al Torelló. Gràcies a dos tirs lliures encertats, el Torelló va emportar-se la victòria del partit.