5 setembre 2011

El sots21 masculí puja de categoria i compterirà a A1

El sots21 masculi del cbtorello ha fet fases aquest cap de setmana per a poder pujar a nivell A1 aquesta temporada. Per a assolir aquest nivell, la federació va convocar unes fases de 18 equips, enquadrats en 6 grups de 3, on el primer de cada grup pujava a nivell A1, i dels segons, com a mínim els 3 millors també. Finalment amb la segona plaça assolida, els nostres aconsegueixen pujar de nivell i competiran a A1.

El divendres al vespre, al pavelló de torelló, en el primer partit de les fases, el CB VIC va guanyar al CB ARTES per 14 punts de diferencia. Això ens ensenyava que dels dos rivals de les fases, el mes fort era el CB VIC.
El dissabte a la tarda, els nostres es van enfrontar al pavelló de l’Ausoneta de Vic amb el CB ARTES. El resultat final va ser de 66 a 54 a favor del nostres, on els jugadors entrenats per en Valentí, varen anar de menys a mes durant el partit. El primer quart va ser dolent per part dels torellonencs que es van descentrar davant del encert rival en el tir. El segon quart els nostres van millorar molt el seu joc i a la mitja part es va arribar amb empat en el marcador. Un molt bon tercer quart dels nostres jugadors, amb un joc ràpid i àgil, gràcies al domini del rebot, va permetre agafar les primeres diferències favorables en el marcador. En l’últim quart els torellonencs es van limitar a aguantar el marcador. El primer objectiu de les fases estava aconseguit, ja que amb aquesta victòria eliminàvem al Artés i ens asseguràvem com a mínim la segona plaça del grup de les fases.
El diumenge a la tarda, els nostres s’enfrontaven al CB VIC al pavelló de AVINYÓ. El resultat final va ser de 65 a 42 favorable als vigatans. La clau del partit va ser el primer quart, on els nostres no van saber parar el vendaval ofensiu dels jugadors del Vic, i un parcial de 27 a 11, va ser una llosa molt gran la resta del partit. El segon i el tercer quart varen ser molt igualats, els nostres gràcies a una defensa zonal, van parar l’atac del Vic, però algunes imprecisions i el poc encert en el tir, varen fer que la diferència en contra mai baixés dels 10 punts. Alguna decisió arbitral molt discutida a l’últim quart va acabar de descentrar els nostres que no es van poder posar en el partit en cap moment.

Amb aquests resultat, el CB VIC acaba primer del grup de les fases i per tant s’assegura la plaça per a competir a nivell A1 aquesta temporada. El CB TORELLÓ al acabar segon, i un cop computats també els resultats de les fases de preferent, obté plaça per a A1.Mentrestant l’Artes al acabar tercer, s’haurà de conformar a competir a nivell A2 aquest any.

L’entrenador i la direcció tècnica estan molt contents de la feina que ha fet l’equip sots21 per a preparar les fases i del joc desenvolupat, i per tant al estar a A1 s’ha de continuar treballant per a poder ser competitius, però s’ha posat la primera pedra per a una temporada on es veuran grans partits…

Entrenador: VALENTI SUBIRA
Jugadors: MOISES CRIBALLES, MARC JORDANA, MARC MORA, FERRAN MORERA, DANI GUTIERREZ, DAVID SANTANDREU, ALEIX PRAT, SERGI SUSIN, LLUC DALMAU, JAN XICOY, CARLES JULIA.