17 juny 2011

Més d’un centenar de persones assisteixen al sopar de final de temporada del CB Torelló

El Club Bàsquet Torelló va celebrar divendres el final de temporada amb el tradicional sopar on hi van prendre part tots els seus integrants. L?edició d?enguany va estar farcida de novetats que van complementar la festa i van atreure més gent. La primera va ser el canvi d?ubicació, ja que l?àpat es va traslladar de l?IES Cirvianum a la carpa de la zona esportiva, on s?havia celebrat anys enrere. Aquest canvi va lligar també amb les activitats que va organitzar el Club per animar als jugadors i els pares a acostar-se al sopar. A la tarda, després dels últims entrenaments, es van celebrar concursos i partits amistosos per amenitzar l?espera del vespre. El primer va ser el concurs de triples amb una vintena de participants, que es va endur Queralt Aymerich gràcies als seus 13 encerts a la final. A més, també es va apostar per l?espectacular concurs d?esmaixades amb 5 participants, que va guanyar Gil Dachs imposant-se a la final a Marc Jordana. Els organitzadors van quedar sorpresos amb algunes de les esmaixades que s?hi van veure i amb la participació. Cap al final va ser l?hora dels partits entre entrenadors i jugadors de totes les edats del Club, que es van endur els tècnics. Un cop acabats els actes, ja es va poder anar a celebrar el sopar. El centenar d?assistents van poder gaudir d?un plat de paella d?arròs i botifarra amb patates per omplir l?estómac. Per concloure l?acte van intervenir el president del Club, Antoni Alba Villén, el regidor d?esports de l?Ajuntament de Torelló, Francesc Rivera, i es van entregar obsequis i trofeus als jugadors i equips.