6 juny 2011

Gran èxit de participació en la diada final de temporada del CBTORELLO

Aquest dissabte durant tot el dia va tenir lloc al pavelló, la diada de final de temporada del club. Des de primera hora del mati, gran quantitat de jugadors/es, entrenadors, pares, mares, familiars, …m varen passar pel pavelló per a gaudir amb l’esport del basquet. A primera hora es varen disputar els ja tradicionals partits de jugadors ocntra familiars, perque els petits del club ensenyessin als seus pares tot el que han après. Després els mes pettis de l’escola van anar jugant partidets entre ells, i al final també s’hi varen afegir pares i germans. A mig matí hi va haver el partit de guerra de sexes, entre el cadet femeni i el cadet negre masculi, on els nois varen imposar la seva força fisica.
A la tarda va tenir lloc un campionat de 3c3, amb la participació de 15 equips, 10 en categoria gran i 5 en categoria petita.
Els guanyadors de la categoria gran, va ser l’equip format per en CARLOS, en DANI i en JOAN. PEl que fa a la categoria fins a cadet, l’equip guanyador va ser el que formaven en BRIAN, en CABA i l’ADRI.

En resum el dissabte va resultar ser una autèntica festa de basquet.