30 maig 2011

Diada final de temporada CB TORELLÓ

Aquest proper cap de setmana, 4 i 5 de juny, i tal i com ja us hem informat amb anterioritat, el CB TORELLÓ celebra la seva diada de final de temporada, que aquesta any s?engloba dins el cap de setmana de l?esport que organitza l?ajuntament de torelló i la diputació de Barcelona.
Pel que fa les activitats del CB TORELLÓ, us adjuntem la graella d?horaris i us animem a que hi participeu juntament amb els vostres fills. Des del club, volem que aquest cap de setmana sigui una festa participativa per a totes les famílies.

DISSABTE 4 de JUNY.

El dissabte al matí, començarem amb partits entre pares/mares/familiars i els jugadors del club a les 9:30. Els mes petits de l?escola de bàsquet faran partidets entre ells a les 10:30. A les 11:30 hi ha el primer plat fort, ja que per petició expressa dels dos equips, hi haurà un enfrontament entre el cadet femení i el cadet negre masculí.
A la tarda a les 15:45 començarà el campionat de 3c3 on es busca l? interrelació entre jugadors/es, familiars i entrenadors del club, i per tant es potencien que els equips siguin mixtes i fins i tot d?edats diferents. La tarda acabarà amb la disputa de partits entre jugadors i entrenadors i algun possible partit de combinats de diferents edats.

DIUMENGE 5 de juny.
El diumenge de 9:30 a 12:30 el CBTORELLÓ estarà present al pavelló fent BASQUET PER A TOTHOM, es a dir amb activitats per a tothom que s?acosti al pavelló, i vulgui conèixer el basquet, sigui jugador o no del club. Hi haurà 2c2, 3c3, competicions de tir, two ball, cistelles de totes mides, etc….

A part de les activitats del bàsquet, durant tot el cap de setmana, a la zona esportiva hi haurà múltiples activitats de diferents associacions, perquè la gent que s?hi acosti gaudeixi de l?esport en família.

Us hi esperem.
CB TORELLÓ

Document: Diada (27.70 kb)