24 maig 2011

El junior femeni i el senior B femeni hauran de remuntar les seves eliminatòries

El Senior B femeni haurà de remuntar aquest dissabte si vol continuar l’any vinent a segona catalana. En el partit d’anada disputat aquest dissabte a Torelló, les nostres jugadores varen perdre per 61 a 66 contra el CB MONTPEDROS, un rival que no va pas demostrar ser millor, però que va estar mes encertat en els moments decisius.
Per la seva banda el junior femeni també va perdre per 69 a 58 amb el CB OLESA, per tant en el partit de tornada que es jugarà aquest dissabte a les 12:15 a Torelló, haurà d eguanyar per 11 punt de diferència per a poder continuar disputant la fase final de interterritorial. La derrota per 11 punts no reflecteix el que va passar durant el partit, ja que tota la primera part, le snostres noies van estar per davant en el marcador, però un últim quart poc productiu i les faltes comeses, les varen condemnar a la derrota.