9 maig 2011

Victòria del JUNIOR A MASCULI per acabar la temporada

El Junior A masculi del club, va acabar la temporada aquest dissbate derrotant al CB ESPARREGUERA per 73 a 56. Cal remarcar que l’Esparreguera es el segon classificat del grup i que no va posar les coses gens fàcils.
Els nostres jugadors van sortir concentrats, però els visitants van imposar el seu ritme de joc durant el primer quart, que va acabar 9 a 15. En el segon quart els torellonencs van augmentar el nivell defensiu i l’encert a canasta, cosa que els va permetre arribar al descans amb una aventatge mínima de 31 a 30. El tercer quart va ser clau, ja que un parcial de 22 a 10, va permetre als nostres, marxar per 13 punts, amb un joc alegre i vistós. Tot i els intents visitants de retallar les diferències, els nois entrenats per en Marc i en Valenti, no van deixar escapar la victòria.
Aquesta victòria els permet acabar la temporada amb un molt bon regust, ja que han acabat 6ens del seu grup de nivell A. Segons els entrenadors, cal qualificar la temporada com a molt bona.