4 abril 2011

Victòries clares del sots-21 i del junior A masculi

El sots-21 masculí va guanyar còmodament a l?ASME, últim classificat, i continua la seva lluita per jugar la fase d?ascens a nivell A. Els torellonencs van guanyar de 25 punts, 69 a 44, en un partit molt tranquil. El partit es va disputar a les 9 del matí i als torellonencs els va costar treure?s la son i a la mitja part només guanyaven de 5 punts. A més, l?entrenador dels torellonencs, David López, va poder fer rotacions i fer jugar homes menys habituals, fet que també va dificultar que l?equip agafés distància en el marcador. Al tercer quart però, el Torelló va sortir molt endollat i va aconseguir un parcial de 22 a 8 que va sentenciar el matx. Amb aquest resultat els torellonencs es situen segons a l?espera del que facin els seus perseguidors.
Per la seva banda, el Júnior A es va imposar amb claredat al Gaudí, per gairebé 30 punts de diferència. El partit va començar força igualat, però a finals del segon quart el Torelló va començar a eixamplar la diferència. Els visitants van perdre els papers i l?àrbitre els va xiular dues faltes tècniques i una antiesportiva en pocs minuts, cosa que va fer que el Torelló agafés una avantatge important, que va saber gestionar fins al final.