4 abril 2011

Derrota dels 2 seniors femenins del CB TORELLO

El Senior A va caure davant el Roser barceloní per 38-50. Les torellonenques no van fer un bon partit i els va faltar intensitat en el joc. De totes maneres, van començar bé, amb un parcial de 9 a 2 en els cinc primers minuts però ràpidament les visitants van recuperar terreny aprofitant els problemes en el rebot defensiu de les torellonenques. A la mitja part s?hi va arribar amb 22 a 26 per les visitants.El segon temps va començar amb domini visitant però les de Jordi Guarch van saber canviar el ritme i acostar-se fins a posar-se per davant. De totes maneres, es va arribar al final del tercer parcial amb victòria visitant, 31 a 34. Les barcelonines van sortir decidides a sentenciar i l?últim quart no va tenir color. Al final, derrota per 12 punts i un mal regust de boca.

El Senior B, per la seva part, va tornar de Mollerussa amb una derrota en un partit ajustat, 50 a 42. Les torellonenques van jugar amb intensitat i entrega, però no van poder amb les lleidatanes. La bona feina els va permetre mantenir el partit ajustat durant els 40 minuts, però la manca d?encert en els llançaments de tir lliure els hi va impedir lluitar per la victòria.