28 març 2011

El sènior femení A del CB Torelló continua fort

Les noies entrenades per en Jordi Guarch i en Jaume Tubau, es van imposar diumenge al equip barceloní Ateneu Montserrat per un 48 a 58. Les torellonenques van sortir a la pista desconcentrades, davant unes rivals molt actives durant la primera meitat de partit. El Torelló no aconseguia fer-se amb el control del rebot defensiu, tot i que el canvi a defensa en zona va permetre retallar distàncies al marcador. Al tercer quart, les torellonenques van imposar-se amb un parcial de 9 a 25, amb constants contraatacs i agilitat en el joc. A l?últim quart, van fer-se amb el control defensiu i gràcies a la seva bona condició física, van marxar amb comoditat. Així, el Torelló suma una altra victòria col·locant-se en quart lloc a la classificació.