28 març 2011

Derrotes del sots21 masculi i del Junior A masculi

Mala jornada pels equips masculins, ja que ni el Sots 21 ni el Júnior A, ni el Júniori B van emportar-se la victòria a la jornada d?aquest cap de setmana. El Sots 21 va perdre per un 72 a 66 davant el Sant Quirze, un equip de la part baixa de la classificació. Els torellonencs, que ocupen la segona posició a la classificació, veuen reduïdes les seves possibilitats de liderar la lliga amb aquesta derrota. Els torellonencs van jugar un mal partit, amb un joc desordenat, davant d?un rival encertat en triples i àgil en el joc. Des de l?inici del partit, el Torelló no va aconseguir allargar distàncies al marcador, i va anar abaixant el nivell cada vegada més. A més, l?àrbitre va marcar moltes faltes en contra del Torelló, que no va saber controlar. Els rivals van estar encertats en els triples, ja que només un jugador sol en va sumar 5. El Torelló no va saber frenar el Sant Quirze, i no va poder evitar patir la derrota.

El Júnior A va perdre per un 58 a 48 a la pista del Montgat, l?equip que lidera la competició. Els dos equips van sortir amb molta intensitat des de l?inici del partit, amb una alternança constant de cistelles. Al segon quart, el Torelló va afluixar el ritme i la defensa, i els rivals ho van aprofitar per allargar distàncies al marcador. A partir de la mitja part, els nostres van reaccionar i van intentar recuperar la diferencia en el marcador amb una defensa en zona. Tot i això, el Montgat no va posar les coses fàcils, ja que va continuar amb la mateixa intensitat del principi del partit, i va emportar-se la victòria.