14 març 2011

Jornada gris pels Sots21 masculi

El Sots 21 va perdre contra l?Himesa Sallent per un ajustat 68 a 62. El Torelló va col·locar-se per davant durant gairebé tot el partit. Tot i això, els locals no acabaven de distanciar-se i els costava fer punts a causa de la intensitat en defensa del Sallent. A l?últim quart, el partit es va capgirar, i el Sallent va aconseguir retallar distàncies i col·locar-se per davant. El Torelló no va poder rectificar i va patir una derrota ajustada.

El Sots 21 també va jugar diumenge el partit aplaçat que s?havia de disputar el cap de setmana de carnaval. Així va guanyar per una diferència de gairebé 10 punts contra l?equip barceloní Puig Reig. El Torelló va començar amb molt bon peu el partit anotant 25 punts al marcador al primer quart. Els torellonencs van aconseguir mantenir el resultat fins al final del partit. Tot i això, els rivals no van posar les coses fàcils al Torelló a l?últim període ja que van anotar tres triples seguits. Els locals però van continuar anotant i es van emportar la victòria.