14 març 2011

Doble victoria del senior A femeni

Les noies entrenades per en Jordi Guarch i en Jaume Tubau, han aconseguit guanyar els dos partits que han disputat aquest cap de setmana. Això els fa encadenar 6 victories consecutives, i es mantenen a la part alta de la classificació del seu grup de primera catalana, i amb opcions de lluitar per intentar l’ascens a copa catalunya. El divendres va jugar el partit aplaçat de carnaval contra el Grup Barna, i va guanyar per 60 a 47. Tot i que les barcelonines no tenien bons resultats a la classificació, el Torelló no va avançar-se clarament fins a la mitja part. Els dos equips van mantenir-se igualats al principi del partit però el Torelló va aconseguir allargar distàncies al segon quart gràcies a la bona defensa. A partir de la mitja part, les torellonenques van col·locar-se en defensa en zona per tal de frenar la suma de punts de les rivals, però no els va funcionar i van tornar a la individual. A l?últim quart, les torellonenques van trencar el partit anotant punts i les rivals no van poder recuperar el resultat. El diumenge va superar alTerrassa per 47 a 67. Les torellonenques no van tenir problemes per derrotar a un equip de la part baixa de la classificació i des del primer moment van anar al davant. Al descans la diferència era de 8 punts favorable al Torelló (25 a 33). El tercer quart va ser el millor de les torellonenques ja que van aconseguir que el rival no anotés mentre que al darrer període, tres triples consecutius van fer ampliar encara més al marcador final que va assenyalar un avantatge de 20 punts