28 febrer 2011

Resultats cap de setmana 26 i 27 de febrer

Bona jornada pels principals equips del Club Bàsquet Torelló, ja que tant el Sots 21 masculí com el Sènior A femení han guanyat aquesta jornada.

El sots-21 va sumar la seva sisena victòria consecutiva de la temporada i segueix invicte en aquesta segona volta. Dissabte es va imposar a la pista del Voramar de Barcelona, una pista complicada ja que les dimensions del terreny de joc eren curtes i el públic molt a sobre. Tot i això, els torellonencs van guanyar per 11 punts, 50 a 61. El partit va començar força igualat, amb alternança en el marcador però a partit del segon quart el Torelló va agafar el domini i ja va marxar al descans amb un avantatge de 8 punts. En els dos últims períodes els torellonencs van saber mantenir la diferència en el marcador i la victòria no se?ls va escapar.

El Junior A masculí es va imposar per un 71 a 74 contra l?Agrupació Esportiva Santa Eulàlia. Els dos equips van començar amb un joc molt igualat, i semblava que cap dels dos aconseguia allargar distàncies. Durant els tres primers quarts, hi van haver molts intercanvis de cistella, i tant un equip com l?altre, van mostrar un joc molt físic i molt treballat. No va ser fins l?últim quart, quan els torellonencs van aconseguir un avantatge de tres punts que els van mantenir fins a emportar-se la victòria.

Per la seva banda, el Júnior B, va perdre en el seu partit de dissabte a la tarda, per un ajustat 50 a 48 contra el Bàsquet Reus. El primer quart, els dos equips van mostrar un joc molt igualat amb constants intercanvis de cistella. Tot i això però, el Torelló va saber trencar el partit en el segon quart aconseguint guanyant d?11 punts. A partir d?aquí, els torellonencs preveien una victòria fàcil però en tercer quart les expectatives de l?equip es van desfer a causa del mal joc que van oferir i de la remuntada de l?equip badaloní en l?últim quart. Va ser a la pròrroga on es va decidir la victòria que es va decantar cap a l?equip local gràcies a un triple en els últims minuts.

L?equip sènior A femení que juga a primera catalana es va imposar per un clar 51 a 68 a la pista del Premià i pugen així a la quarta posició. Les torellonenques van fer un dels millors partits de la temporada segon el seu tècnic, Jordi Guarch, ja que s?enfrontaven a un rival directe. El Torelló va anar per davant durant tot el matx. De fet, al primer quart ja guanyaven 10 a 22. La resta de partit van saber mantenir la diferència i fer-se amb la victòria.

El sènior B per la seva banda va jugar diumenge a la tarda a la difícil pista del Sant Nicolau de Sabadell. Les torellonenques van plantar cara però van acabar perdent 72 a 65 davant un equip que passa a ser el nou líder de la classificació, mentre que les torellonenques són dotzenes. L’equip de Torelló va començar bé el matx, amb molta intensitat en defensa i sense permetre llançaments fàcils. Això va fer que al primer període s’arribés amb un resultat de favor de 10-15. A partir del segon període les locals van augmentar el ritme defensiu, això els va permetre córrer transicions fàcils i ajustar el marcador fins a un 20-20 al minut 5 del segon període, que va acabar amb un ajustat 34-29. A la represa les locals van sortir amb força per intentar decidir el partit i van aconseguir agafar rentes de fins a 15 punts. Però les Osonenques van aconseguir recuperar un parell de pilotes i anotar dos triples al final del període que les col·locava a només 9 punts 55-46 a falta de 10 minuts. Els últims 10 minuts van començar dominades per les noies de Sabadell, però el Torelló a falta de 3 minuts va aconseguir posar un 63-59 al marcador que podia fer pensar en la victòria. Un triple rival i una pilota perduda van fer que les de Sabadell poguessin allunyar-se al marcador i tenir la tranquil·litat de la victòria per un 72-65 final.

El junior femeni continua guanyant i es manté segon en el seu grup d’interterritorial, posició que li permetria jugar la fase final.

Per la seva part, el cadet femeni, va sumar una nova victòria, aquest cop a la pista del PARETS DEL VALLES, i continua invicte en aquesta fase regular, la qual cosa els permet seguir liderant la classificació del seu grup. Les nostre noies van fer un defensa espectacular en el tercer quart, que els va permetre aconseguir un aprcial de 4 a 18 que va trencar el partit. Només la relaxació final va fer que les locals poguessin maquillar el marcador final ( 36 a 49 ).