21 febrer 2011

Jornada femenina rodona pels equips del club

Aquest dissabte a la tarda, al pavelló de torelló es va viure una interessant jornada femenina, on els tres equips del club que van jugar, es van endur la victoria.
El junior femeni va derrotar clarament per 88 a 49 al SANTFELIUENC, en un partit que les nostres van dominar de principi a fi. Amb aquesta nova victòria, les nostres continuen segones en el seu grup de Interterritorial i aspirant a tot. El senior A femeni, va aconseguir una importantissima victòria per 57 a 47 davant el CB GRANOLLERS, un rival dur que no va posar els coses fàcils. I el senior B femeni va derrotar amb claredat al CALAF per 49 a 27. Aquesta victòria es important, ja que era un rival directe en la classificació.
A mes els dos equips de l’EBFO també varen saldar els seus compromisos amb victòries.