7 febrer 2011

Ple de victòries pels equips del club en els partits d’aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, tots els equips del CB Torelló, han saldat en victòria els seus partits.
A destacar la gran victòria del Senior A femeni davant d’un Llagostera que es va mostrar molt inferior. També la segona victòria de la temporada del Senior B femeni, que va guanyar per només un punt de diferència i remuntant el partit davant del BALAGUER. El junior femeni continua guanyant i es manté segon al seu grup d’interterritorial.
El sots21 masculi va guanyar contra un rival difícil i es manté segon a la classificació, i la setmana vinent els visita el lider del grup.
El Junior B masculi va derrotar al CB MANLLEU en un derbi apassionant per 54 a 60. tot i començar el partit perdent 12 a 0, els nostres, van fer un molt bon partit i es van endur una victòria molt trebllada i totalment justa.
El Cadet femeni continua imparable i va derrotar a les franqueses, exhibint un bon joc i una molt bona actitud defensiva.
L’infantil masculi va derrotar al DOTS SANT QUIRZE i va aconseguir la primera victòria de la temporada. Va ser un triomf molt treballat i merescut.

Els dos equips de l’escola de basquet EBFO també van resoldre amb victòria els seus compromisos i es mantenen a dalt de tot dels seus grups.

En resum jornada rodona pels equips del CB TORELLO. Des del club felicitem a tots els jugadors, enrtenadors, delegats, …., per la feina feta.