24 gener 2011

Victòria del cadet femeni i del JUNIOR femeni

Aquest diumenge al migdia el junior femeni va gunayar a la pista del SANT GERVASI de Mollet per 46 a 63, cosa que els hi permet afiançar-se en la segona posició del seu grup d’Interterritorial. Les nostres juagdores van sortir molt fortes i conecentrades, i amb una pressió a tota pista molt forta, rapidament varen agafar un clar avantatge en el marcador. Nomes l’acumulació de faltes, la relaxació per l’avantatge i l’empenta de l’equip rival, varen fer que l’ultim quart del partit fos emocionant, ja que semblava que les locals anaven retallant diferencies….
Pel que fa al cadet femeni, va tornar a gunayar a la pista del SANT FOST DE CAMPSENTELLES per 29 a 40. Les noies entrenades per en Marc, es van endur la victòria en un partit molt condicionat pel fred que feia en el pavelló, que impedia que les noies juguessin com sempre. A l’inici semblava que el partit seria fàcil per les nostres, però la defenza zonal de les locals en la segona part, va complicar un mica més el partit.