24 gener 2011

Jornada gairebé rodona pels equips masculins del club

El Junior B masculi es va imposar a un rival directe en la classificació com es el AE BADALONES per 47 a 53 i aconsegueix la segona victoria consecutiva, que els fa agafar ànims epr afrontar aquesta segona volta, on s’esperen mes victòries per escapar de la part baixa de la classificació. La victòria va ser molt treballada i es va comenatr en una gran defensa en la segon apart del partit.
Per la seva banda el junior A masculi va gunayar al cuer de l grup el AE MINGUELLA per un clar 45 a 70, tot i que en certes fases del partit, els nostres van patir mes del previst a priori.
El sots-21 masculi es va retrobar amb la victòria al vencer al MONTMELO per 46 a 54.
Els dos cadets masculi també varen guanyar i es situen amb dues victòries en els dos primers partits d’aquesta fase regular.
La única derrota la va patir l’INFANTIL masculi, que va caure davant del CARDEDEU, un rival que vademostrar ser superior, tot i que els nsotres varen tenir els seves opcions, però van fallar molts llançaments.