2 gener 2011

El CB ARBUCIES en categoria masculina i el CB LLAVANERES en categoria femenina, campions del 8è tonreig de nadal vila de torelló

El 8è torneig de nadal vila de torelló, ja té campions, que són el CB Arbúcies en categoria masculina i el CB LLAVANERES en categoria femenina.
El CB Arbúcies es va proclamar campió de la categoria ifnanti masculina, després de vencer amb claredat en els 3 partits de la lligueta i guanyar en una final descafeinada a un combinat del TORELLO i del TONA, després de la renuncia del CALDES a jugar la final. En el partit pel tercer i quart lloc, el CB TONA va derrotar al CB TORELLO.
Pel que fa a la categoria cadet femenina, el torneig va resultar molt igualat. En la lligueta, es va produir un triple empat entre CB TORELLO, CB MANLLEU i CB LLAVANERES, ja que tots tres equips varen guanyar al CB ARTES, pero el CB TORELLO va perdre amb el MANLLEU, el MANLLEU va perdre amb el LLAVANERES i el LLAVANERES va perdre amb el TORELLO. El triple empat va fer que per basquet average, la final la disputessin el CB LLAVANERES i el CB MANLLEU, on el CBLLAVANERES es va imposar. En el partit previ pel tercer i quart lloc, les noies del CB TORELLO van derrotar en un partit molt emocionant i amb molts alts i baxios al CB ARTES, epr nomes un punt de diferencia.