20 desembre 2010

Jornada rodona pels equips femenins del club

Aquest cap de setmana, ha estat un èxit absolut pels equips femenins del club, que han guanyat tots els partits que han disputat.
El senior A femeni va guanyar per 63 a 48 al Joventut l’Hospitalet, en un molt bon partit, i es manté a mitja taula classificatòria. Per la seva banda el senior B femeni va aconseguir una victòria molt important 51 a 40 enfront el CB Roda, cosa que significa la primera victòria de la temporada, i a més s’aconsegueix contra un rival directe.
El junior femeni interterritorial, va derrotar al LLEIDA en un partit dur i disputat fins al final, per un 66 a 60, i es mantenen en la segona posició. El cadet femeni va tancar la fase prèvia amb una clara victòria 59 a 36 contra el CE Vilatorta, i acaba la primera fase com a campió del seu grup amb 9 victòries i nomes una derrota. Finalment els dos equips de l’EBFO varen gunayar també per 63 a 47 i 68 a 21 al Terrasa i al SESE respectivament.