22 novembre 2010

Victòria a domicili del CADET VERMELL masculi

Els nostres jugadors van sortir amb moltes ganes i fent una bona defensa individual, es van imposar clarament al primer quart per un marcador de 3-18, pero al segon quart, es van relaxar una mica i els locasl van reaccionar acabant el quart 24-30…Però amb un tercer quart impressionant on els nostres amb una presió asfixinat i corrent molt be al contratac, van aconseguir un gran parcial de 9-30 que els posava clarament 27 punts per davant en el marcador. En l’últim quart les forces dels pescallunes van justejar i es van dedicar a mantenir la diferencia, arribant al final amb un marcador favorable de 60-72.
Aquesta es la primera victòria dels nostres en el que portem de lliga, cosa els ha de fer agafar forces epr encarar els partits que queden d’aquesta fase prèvia.