7 novembre 2010

Victòria del sots21 masculi davant un rival dificil

Victòria del sots21 contra el HIMESA SALLENT per 67 a 56. Després de un primer quart igualat que es van edur els lcoals per 14 a 10 amb un parcial final de 7 a 0, en el segon quart, els nostres van exhibir el seu millor joc i amb ràpids contratacs i 3 triples, van arribar a la mitja part amb un marcador tranquilitzador de 37 a 20. A la represa els visitants van aparetar un mica mes en el joc, però els nostres no es van deixar intimidar i van continaur jugant a un bon nivell. Nomes una certa relaxació en l’ultim periode va fer que la diferència final en el marcador es reduis, tot i que la victòria no va perillar en cap moment.
CB TORELLO: Marc Mora, Gil Dachs(16), Marc Jordana(10), Rafa Pereira, Lluc Lasalle(2), Sergi Verges(6), Ferran Morera(13), Pol Marginedes(10), Carlos cantero, David Santandreu(8), Jordi Antunez(2), Eric Gutierrez, Dani Gutierrez.