7 novembre 2010

Victòria autoritaria del JUNIOR A MASCULI

Aquest dissabte el JUNIOR A masculi va guanyar de forma clara i autoritària per 95 a 55 contra el CB LA SALLE HORTA, un rival que nomes va aguantar el primer quart. El Torelló va sortir molt fort i amb moltes ganes de resoldre ràpid el partit, però els visitants a base de tirs lliures i accions aillades es va mantenir al partit, arribant a la fi del primer quart perdent nomes de 3, 18 a 15. Però en el segon quart, la màquina torellonenca va començar a rutllar amb una defensa molt forta i una circulació molt ràpida de pilota, que permetia sortir molt ràpid al contratac. Tot això va fer que aconseguis un gran parcial de 33 a 12, que va trencar el partit i va fer que a la mitja part el marcador reflectis un clar 51 a 27. En el tercer quart els visitants van intentar tornar-se a posar en el partit, però no ho van aconseguir, ja que el cansanci els va començar a passar factura, degut al gran esforç defensiu fet, per intentar parar els atacs torellonencs. Tot i la clara ventatge en el marcador, els nostres no van parar de jugar, atacar i buscar cistelles i va fer que en el darrer quart encara s’incrementés la diferencia en el marcador fins a arribar al clar 95 a 55 final.
CB TORELLO A: Moises Criballes(6), Marc Jordana(26), Sergi Suriñach, Lluc Dalmau(15), Sergi Susin(8), Xevi Muñoz(8), Sergi Laut(17), Jordi Castillo(4), Arnau Dachs(1), Carles julia, Aleix Prat(10).